Årets NM-åpning i bakkeløp ble arrangert på Norefjell lørdag og søndag. Det var helt ny traseè i år. Bakken var korte ned fra 3,4 km til1350 meter.

 

 

LØRDAG 09.06.2012

 

1. OMG. REGN

Kjørte inn til beste omgangstid i kl.3 og nr 2 totalt av alle klasser. Kun slått av Anders Grøndal. Tom Einar har alltid trives godt på regn. 

 

2. OMG. REGN / SOL

Her var været veldig skiftene i denne omgangen. Her kjørte han inn til en andre plass.

 

3. OMG. REGN / SOL

Her kom det mye regn før vi skulle kjøre ned til start. Her valgte vi regndekk som viste seg å være en bommert!!! Vi ble stående lenge på startområde. Det ble også en forsinkelse og så kom solen og tørke opp traseen. Vi hadde ingen mulighet til dekkskift.  Det endte med en 5.plass.      

 

 

 

Søndag 10.06.2012

 

1. OMG. REGN

Tom Einar kjørte inn til en 2. plass og beste mellomtid i kl.3. Vi var veldig fornøyd med dette.

 

2. OMG. SOL /REGN

Her var været veldig skiftene. Vi tok en sjanse og prøvde med slicks-dekk.  

Bakken tørke nesten opp. Vi kjørte inn til en 3. plass.

 

3. OMG. SOL

Nå kom solen for fullt. Det ble tørt og fint i bakken. Han prøvde alt han kunne for å kjempe om en pallplass. Det endte med en ny 5.plass. Vi sleit med at bilen var litt for høyt gire til denne bakke. Vi har nå gått til innkjøp av ny utveksling for å få bilen enda bedre til neste løp.

 

Neste runde er 28. jul NMK Gjøvik (2 tellende runder) Krabyskogen

18 - 19 august KNA Varna Moss (2 tellende runder)

 

 


 

 

Tom Einar hadde max uflaks i 1.-2. NM runde i bakkeløp 3.hunderdeler på feil side av klokka!

 

Tom Einar var kun 2. hundredeler fra 2.pl på lørdag og et hundredel fra 3.pl på søndag. Det ble en 3 plass i første NM runde på lørdag og på søndag ble det kjørt kun 2 omg. Han fikk ikke muligheten til å kjempe om pallplass ettersom den siste omgangen ble stoppet av tett tåke og regn. Så resultatet ble stående etter 2 omg. som var en 4.plass. Team Aaserud var tross alt fornøyd med helgen selv om vi ikke hadde klokka på vår side.

foto: Hanne Reian

Fredag: Trening 20.05

Trening fra 18.00-21.00 Tom Einar hadde litt teknisk problemer med bilen.

Motoren kuttet på høyt turtall. Vi trodde det var en plugg og alt ble sjekket og nye plugger var på plass til lørdagens kjøring.

 

Lørdag 21.05 1.NM runde i bakkeløp

 

foto: Hanne Reian

Vinner Olav Fredriksen, 2.pl Stian Haugan og 3.pl Tom Einar Aaserud

 

1.omg

Ble det litt hektisk etter som bilen ikke ville starte. Vi trodde det var feil på trigger, men det var brudd i plugghetten. Vi hadde ikke med exstra pluggkabler. Så her måtte vi være litt pettersmart for å få bilen til å gå i 1.omg. Litt racingteip og en pepsikork gikk bilen som den skulle. Kjørte inn til en 2.plass

 

2.omg

Vi fikk lånt pluggkabler av Jarle Lippert og en STOOR takk til han. Nå var bilen 100% i orden igjen. Kjørte inn til en ny 2.plass og alt var i orden med bilen.

 

3.omg

Tom Einar fikk bra flyt i kjøringen, men han følte at han bremset litt for tidlig på flere plasser i bakken. Her falt vi ned til en 3. plass med kun 2 hunderdeler fra 2 plassen. Klokka ville ikke være på vår side.

 

Søndag 22.05 2. NM runde bakkeløp

 

foto: Hanne Reian

1.omg

Søndags været så litt skummelt ut etter som det var spådd regn i dag.

Kjøringa gikk bra og Tom Einar fikk det meste til å stemme så det ble nok en 3 plass, men tiden frem til førstplassen var ikke mye nå.

 

2.omg

Nå kunne mye bli avgjort etter som dårlig vær var på tur inn over Norefjell. Tom Einar prøvde å få opp ett større tempo. Han presset bilen mere, men det holdt ikke til en pallplass i denne omgangen. Han ble slått med 1. hunderdel til 3 plass.

 

3. omg

Han fikk ikke muligheten til å kjempe om en pallplass ettersom siste omgangen ble stoppet av tett tåke og regn. Så resultatet ble stående etter 2 omg. som var en 4.plass.

 


 

Foto: Vidar Tangerud

Finalen plassen glapp i Solberg Motor Show.
Det å kjøre billøp i slutten til November er vel ikke det beste for biler som går på E85. Tom Einar syns det var veldig moro å kunne få lov til å være med på Solberg Motor Show og se hva Solberg gutta har greid å dra i gang. Dette er godt for all motorsport i Norge.

Fredags morgen startet det med trening og testing. Første turen gikk det ganske bra. Han slet litt med understyring. I 3 treningsrunde fikk han problemer med håndbrekket og fikk han ikke bilen rundt tønnene. Vi fant feilen, hele feste hadde gitt seg. Vi fikset dette med en trebit. Siste trenings runde virket alt bra etter litt justering på bilen og håndbrekket virket igjen. Her hadde Tom Einar farta inne og en fin følelse på at dette skulle gå bra i kvalifiseringen.
 


Foto: Rune Johannesen

Kvalifiseringen.
Tom Einar fikk ikke flyt i kjøringen sin under kvalifiseringen. Han fikk også en dårlig vending. Da var alle hans sjanser for å komme videre til lørdags kjøring borte. Det var veldig lærerikt og moro, selv om det var kaldt og vinter utenfor. Tom Einar har kjørt på mange forskjellige plasser i sin karriere, fra speedwaybaner, gateløp, travbaner, og nå innendørs kjøring.

 

Supernasjonal /Nasjonal
Kval 1 Rune Engesvoll     Volvo S40 EVO
Kval 2 Olav Fredriksen     Ford Focus WRC
Kval 3 Frode Leirhol     VW Vankel
Kval 4 Herbjørn Haug     Mercedes
  5 Terje Morstad     BMW M3
  6 Tom Einar Aaserud     Volvo S40 16V
  7 Hans Jøran Østreng     Volvo S40 Evo
  8 Stian Haugan     Citroen
  9 Elling Helleberg     VW Vankel
  10 Ståle Simensen     Mersedes
  11 Ola Frøshaug     Volvo S40
  12 Øivind Hansen     Mercedes

 


Jubileumsløpet Lyngås 2.10.2010

Tom Einar var uheldig igjen på Lyngås.

Det gikk bra på tidstreningen og første omgang, men etter det ble det 2 punkteringer og da var det over å ut nok en gang på Lyngåsbanen. Tom Einar har kjørt kun 2 rallycross i 2010 og begge løpende har gått på Lyngås, men han har dessverre ikke lykkes på  Lyngås.

 

Foto:Ida Aaserud

Punktering i målsvingen på Lyngås

 

 


 

NM FINALE BAKKELØP HUNDERFOSSEN
Tom Einar avsluttet sesongen med en tredjeplass i Hunderfossen og en bronsemedalje i Norgesmesterskapet i bakkeløp 2010.

Vi hadde håpet på bra vær denne dagen, men det ble nok en gang dårlig vær. regn...regn..! Tom Einar hadde ikke tenkt å kjøre, men det sto mellom bryllup og en bronsemedalje. Han valgt å kjøre i Hunderfossen selv om gullmedaljen og sølvmedaljen var så si avgjort før dette løpet.

1.omg
Nok en gang skulle det stå mellom Olav Fredriksen, Stian Haugan og Tom Einar.
Han var veldig spent på hvordan bilen funket på dette underlaget. Han var fornøyd etter første omg og at han var med på tidene. Tom Einar har kun kjørt 4 grusbakker med Volvo`n, så det har blitt alt for lite testing på grus med bilen. Det ble en 3. plass. Olav Fredriksen var raskest og Stian Haugan kjørte inn til en andreplass.

2.omg
Her så det ut til at været skulle lette litt. Denne omgangen ble veldig avgjørende. Tom Einar fikk en alt for dårlig start fra starten av bakken. Det ble nok en 3.plass. Stian Haugan vant denne omgangen og Olav Fredriksen på en andreplass. Denne omgangen ble avgjørende på sluttresultatet for dette løpet.

3.omg
Nå kom regnet for fullt og nå ble det umulig å senke tidene. Like før start fikk han tull med vindusviskeren. Så han kjørte uten pusser opp bakken og det ble det litt dårlig sikt og med dette glatte underlag fikk han en stoppsladd og borti autoværet. Det ble tredje plass tross dette
.

 Stian Haugan    Citroen    KNA Telemark    0,32,78    0,53,37    0,31,99    0,51,19  
 Olav Fredriksen    Ford    KNA Eiker    0,33,03    0,52,97    0,32,06    0,51,99  
 Tom Einar Aaserud    Volvo    NMK Hadeland    0,33,54    0,53,95    0,32,58    0,52,64  
 Petter Paulsen    BMW    NAF MSP Gjøvik    0,33,74    0,55,42    0,32,66    0,53,50  
 Knut Anders Gulliksen    Volvo    NMK Modum & Sigdal    0,33,76    0,55,96    0,33,09    0,53,97  
 Bjørn M Moland Enge    Citroen    NMK Vikedal    0,34,79    0,56,55    0,33,63    0,55,66  

Foto:Vidar Tangerud

 

Foto:Ida Aaserud

 

Showløp Bakke Tusenfryd  28. AUG 2010

SE BILDER

 


 

KNA VARNA 5.- 6. NM-runde 2010

Kampen om bakkeløps gullet er nok over etter som Tom Einar ikke fikk det helt til å stemme i denne helgen.

 

Foto:Ida Aaserud

5. NM-runde og 6. NM-runde i bakke.
Lørdag ble det til slutt en 3.pl. Han fikk ikke helt opp tempoet. Stian Haugan gikk av med seieren og andreplassen gikk til Olav Fredriksen. Søndagen startet det bra med en andreplass og beste mellomtider. I siste omgang skulle det avgjøres hvem som kunne stå øverst på pallen. Tom Einar prøvde tappert, men han holdt på å skli av veien på turen opp igjen der det gikk fortes. Så det ble en 4.pl og falt av kampen om gullmedaljen. Seieren gikk til Olav Fredriksen, andre plassen gikk til Stian Haugan og Herbjørn tok tredjeplassen.

 

Men når man ser nøyere på mellomtider og hva han har kjørt i år, så har det vært bra kjøring. Han har ikke sittet i bilen på 3 mnd. Tom Einar har vel utvikle seg mest som en asfalt spesiallist etter alle årene med Ford Cosworth`n. Det har blitt alt for lite kjøring på grusunderlag med Volvo`n. Det var trist å høre at de har flyttet løpet fra Lysgårdsbakken til Hunderfossen.

Det er mulig at Tom Einar står over finalen som går på Lillehammer. Bronsen medaljen har han alt. Det er også leit å se at bakkeløp dør ut og at de stryker og flytter løp og mye uro med at folk ikke vil kjøre bakkeløp mere.

 

Foto:Jarle Granum

 

3. NM-runde i bakkeløp gikk nå på Norefjell. Som er nå Norges råeste bakke. Med sine 3.4 km lange trasè. Vi startet med trening på fredag og det var helt rått å kjøre i denne bakken! Vi var også spennt på hvor fort det ville gå! Bakken hadde mange tøffe utfordringer med stor fart.

 

Lørdag 29. Mai

 

1. omg
Tidlig på morgen så været veldig bra ut, men det viste seg at været skiftet veldig fort. Første omg kjørte Tom Einar inn til en 3. pl. men ikke langt frem til førsteplass. Stian Haugan var raskest foran Henning Nyberg, Tom Einar Aaserud og Olav Fredriksen.

2.omg
Før andre omg kom det regn. Det var vått nederst i traseèn og tørt på toppen. Vi hadde ingen muligheter til å senke tidene våre. Kjørte inn til en andre plass. Olav Fredriksen fikk omg seieren. Etter som Stian Haugan fikk tidsstraff på tiden sin. Ingen kjørte ned tiden sin i denne omg.

3.omg
Nå så det ut som vi skulle få en tørr og fin omg. Tom Einar var litt forbannet og bestemt at nå skulle det laddes for fullt. Han følte at det var så lite som skulle til for at det kunne gå hans vei. Han visste at det ville bli en kamp om første plassen. Olav, Henning, og ikke minst Stian var så på hugget før start. Dette er det råeste løpet Tom Einar har kjørt med denne bilen. Etter å ha passert sjikane var det bare å trøkke på alt det han kunne etter som dekkene satt bedre og bedre....! Det gikk styggfort på slutten. Han hørte Thor speaker skrike Tom Einar ,Tom Einar har bestetiden. Da sto jubelen i taket.
 

TOPP 10 alle klasser:

1. Anders Grøndal 1,45,03 Subaru WRC Gr.A

2. Åke Holte 1,45,33 Ford Focus Div.1

3. Tom Einar Aaserud 1,49,28 Super kl.3: Volvo S40 16V E85

4. Olav Frediksen 1, 49,48  Super kl3:: Ford Focus WRC

5. Stian Haugan 1,49,54 Super kl.3: Citroen Xsara  WRC

6. Henning Nyberg 1,49,95 Super kl.3: Lexus IS 200

7. Anders P Andersen Mazda Gr.A Rally 1,51,72

8. Henning Brokrud 1,52,36 Mitsubishi EVO 4/6 Gjesteklasse

9. Dag Arne Halvorsen 1,52,80 RCN kl.2 Volvo S40

10. Tommy Tesdal 1,52,85 Super kl.1 Opel Corsa

 

Se bilder fra Norefjell


 

1.-2. NM-runde i bakkeløp ble kjørt på lørdag 15. og søndag 16. Mai i Hegdal i Larvik. NMK Larvik hadde fått hele 76 biler til start. Nytt i 2010 er at det kjøres 3 omganger og raskeste tid i en av omgangene vinner. Nytt er det også at hver omgangseier gir et ekstra NM poeng og 5 NM poeng for å kjører frem til start.
 

 

HEGEDALSLØPET 2010

Dårlig vær med regn og yr hele helgen kjørte Tom Einar inn til to tredjeplasser og tredjeplass i NM sammendraget. Han har aldri hatt ett så godt utgangspunkt i NM, tross at vi hadde litt problemer med ladningen og et batteri som ikke tok strøm på  søndagen. I 3.omg. fusket bilen. Tross dette greide han å senke tiden igjen , men det holdt ikke til seier. Tom Einar følte at han hadde mere inne og ser frem til neste NM-runde i Norefjell

 

RESULTATER ETTER SØNDAG 16. MAI

Regn og yr

1. Omg.var det Tom Einar som satte bestetid foran Olav Fredriksen og Knut A Gulliksen.
Regn og yr

2. Omg.var det Stian Haugan som satte bestetid foran Olav Fredriksen og Tom Einar

Vært ble bedre

3. Omg. var det Olav Fredriksen som satte bestetid foran Stian Haugan og Tom Einar. og sånn ble resultatet i 2.NM-runde.

 

Slutt resultatet i kl. 3 etter 3.omganger.
1.pl Olav Fredriksen Ford Focus WRC KNA Eiker Tid: 49.19
2.pl Stian Haugan KNA Telemark Citroen Xsara Tid: 49.22
3.pl Tom Einar Aaserud NMK Hadeland Volvo S40 16V Tid: 49.47

4.pl Knut Anders Gulliksen NMK Modum & Sigdal S40 Tid: 49.91

 

1.pl Olav Fredriksen, 2.pl Stian Haugan og 3.pl Tom Einar Aaserud

 

RESULTATER ETTER LØRDAG 15. MAI

Ikke regn

1. Omg.var det Olav Fredriksen som satte bestetid foran og Tom Einar og Henning Nyberg.

Regn og yr

2. Omg.var det Henning Nyberg som satte bestetid foran Tom Einar og Olav Fredriksen

Mye regn og yr

3. Omg. var det Olav Fredriksen som satte bestetid foran Henning Nyberg og Stian Haugan. Tom Einar misset i denne omg.

 

Slutt resultatet i kl. 3 etter 3.omganger.
1.pl Henning Nyberg NMK Gardermoen Lexus IS 200 Tid: 46.69
2.pl Olav Fredriksen Ford Focus WRC KNA Eiker Tid: 46.78
3.pl Tom Einar Aaserud NMK Hadeland Volvo S40 16V Tid: 47.08
4. pl Stian Haugan KNA Telemark Citroen Xsara Tid: 47.83

 

1.pl Henning Nyberg, 2.pl Olav Fredriksen og 3.pl Tom Einar Aaserud

 

NORGESMESTERSKAP I BAKKELØP 2010

1 OLAV FREDRIKSEN KNA EIKER FORD FOCUS WRC  (50)
2 HENNING NYBERG NMK GARDERMOEN VOLVO 240  (42)
3 TOM EINAR AASERUD NMK HADELAND VOLVO S40 16V E85  (41)
3 STIAN HAUGAN KNA TELEMARK CITROËN XSARA  (41)
5 BJØRN MAGNE M. ENGE NMK VIKEDAL CITROËN C4 (34)
5 KNUT ANDERS GULLIKSEN NMK MODUM & SIGDAL VOLVO S40 16V  (34)
 

Flere bilder fra Bakkeløpet. SE HER!

 

 

1.-2. NM-runde i Bakke kjøres Lørdag og Søndag først kommende helgen. Tom Einar ser frem til å start sin 26 sesongen innen motorsport. Han trives godt i denne bakken. Han har  tidligere kjørt den traseen med Ford Cosworth 500 og Volvo S40 som har en legde på 1700 meter, er nå av sikkerhetsmessige grunner kortet ned til 1550 meter og består av asfalt hele veien. Han håper han kan forsett i det samme fremgangen han hadde i slutte av bakke NM i 2009.


 

NM-finalen i Lysgårsbakken

Tom Einar vant på Lillehammer!

Flere bilder! SE HER!

 

Foto: rcfoto.net

Tom Einar Aaserud avsluttet med seier i NM-finalen
Tom Einar Aaserud avsluttet sesongen med seier og en bronsemedalje i bakke-NM. NM-finalen ble kjørt i Lysgåsbakken på Lillehammer, og her fikk alle et lite sjokk hva værgudene kunne gjøre. Det kom snø og regn fra morgen av. Dette så ikke bra ut, så første omgang ble strøket. Det skulle kjøres kun prefinaler og finaler. Tom Einar visste at det var helt avgjørende å få til en bra pre-finale tid. For den tiden kunne ble stående etter som alt kunne skje vedrørende været. Han sattsett for fullt og hadde fin balanse på det våte underlaget.

 

Han har alltid trives i denne bakketraseen han har kjørt flere ganger tidligere med sin Ford Sierra Cosworth RS 500 div. 1 bil. Han har mange gode plasseringer å se tilbake på, men denne gangen ble det suksess med sin Volvo S40 16V som han begynner å få sikkelig fart på om dagen. Han kjørte fort i 3 NM-runde i bakke i Varna, der han tok en 2. pl. Han har også prøvd seg litt i rallycross denne sesongen. Det ble en 2. pl i Gøtalandscupen i Sverige og Rallycross Norden på Lyngås ble også en fin opptur. Så at Tom Einar begynner å trives bedre og bedre med Volven, er vel ingen tvil om. Han ser frem til en ny sesong i 2010. Han takker alle sponsorene i 2009.
 

 

Foto: Rune Johannesen

Rallycross Norden

Tom Einar prøvde seg på rallycross igjen. Dette var det 3. løpet denne sesongen. Han fightet og mye bra kjøring , hadde takter som i gode gamle dager ! Han har kjørt et løp i Sverige som gikk på Höljes i våres, her tok han en fin andre plass. Så prøvde han seg i NM på Lyngås i august, men her fikk han det ikke helt til å stemme. Rallycross Norden ble en fin opptur og med masse folk...!

 

3. NM-runden i bakkeløp. (Varna)

Tom Einar kjørte inn til en 2. plass

 

Tom Einar Aaserud tilbake på Lyngås..!

04.08.2009

Tom Einar var klar for en ny debut i rallycross, 4 NM-runde som gikk på Lyngås banen. En bane som Tom Einar trives veldig godt på. Han debuterte på Lyngås banen i 1984. Nå skulle han få testet bilen mot de beste i Norge. Han har kun kjørt 4 rallycross løp siden bilen kom til Norge i 2006. Det har blitt  mest bakkeløp disse årene.


Foto: Rune Johannesen

Trening:
Alt virket veldig bra med bilen etter treningen og han hadde en av de raskeste tidene.


Foto Hanne

Tidskval:
Her kjørte han veldig fort igjen. Her ble det kun små marginer frem til Terje Morstad som var raskest på tidskvalen, kun slått med 78 hundredeler.

1. omg.
Her fikk han en dårlig start og etter noen runder ble han hindret av en bil som stoppet i banen. Her gikk sekundene fort, som resulterte i ingen god tid.


Foto: Rune Johannesen

2. omg.
Her var starten mye bedre, men giret litt tidlig, så motoren greide ikke å ta seg opp igjen ! etter noen runder ble han hindret nok en gang og fikk en punktering før mål.

Etter 2. omg lå han som nr.18
 


Foto Hanne

3. omg.
Her måtte han få til en god tid om han skulle greie en finaleplass, men det ble en start smell i første sving. Da var løpet over på Lyngås.
 

Foto Hanne

Tom Einar og Terje Morstad oppsummerer etter 3.omg.

 

Da var Lyngås over for denne gang. Ingen finale...!

Tom Einar bevist at han har farten inn etter treningen og tidskval. Vi må jobbe mer med å få bil til å starte bedre. Neste løp blir NM i bakke VARNA SE HER!

 

Foto: Rune Johannesen


 

Foto: Vidar Tangerud

Tom Einar sleit med å få opp nok tempo...! Det ble prøvd forskjellige dekk

under helgen, det var nok ikke noe sjakk trekk...!!! Vi hadde ikke hundredelene

på vår side, Tom Einar var skuffet etter en så dårlig start i NM i bakke.

 Se mer på www.bakkelop.no

Lørdag 23 Mai

Tom Einar er kjørte inn til en fin 2.pl i Gøtalandscup i Høljes.

 

Lørdag  og Søndag 23-24 Mai

Tom Einar er klar for Høljes. Gøtalandscup 2009.

 

 
 

 

Parallellrace i Rallycross Strengnes 25 - 26 april

 

Søndag 26 April

Nå var det dags for Parallellrace. 2.omg og begge omg teller. Hvis du misset i første omgangen var du ute av konkurransen. Det var også litt rart at Per A Jørgensen og Tom Einar skulle kjøre i samme heat begge omg. Vi byttet spor fra første til andre omg.

 

1.omg.  

Tom Einar fikk problemer med understyring igjen og ble frustrert over situasjonen. Han hadde fått til bilen så bra på lørdag. Han var nok klar over at han startet på kalde hjul, men tross det sleit han seg igjennom første omgang og vant den, før Per A Jørgensen. Dessverre ble det alt for dårlig tid for å komme seg videre blant de 12 beste.  

 

2.omg.

Vi måtte justere på bilen, men toget hadde godt alt . Så vi måtte bare kjøre igjennom for å se om vi fikk bilen bedre og prøve å senke tiden. Det gikk litt bedre nå. Tom Einar måtte se seg slått av Per A Jørgensen i denne omg. Etter som de legger sammen tidene så ble Tom Einar nr:17 og Per A Jørgensen nr.21 og Ola Frøshaug ble disket. i første omg, Stian Haugan vant.

 

LØRDAG 25 April

Tom Einar fikk testet bra på lørdag. Treningen startet kl. 09:00 til 16:00. Han var ikke helt fornøyd etter første treningsrunden. Han måtte justere flere ganger på oppsettet, før han var fornøyd. De siste trenings rundene på lørdag bytte vi til nye dekk, for å kjøre disse inn. Det så ut til at vi hadde funnet bra oppsett til søndagen. Tom Einar fortalte at nå var det moro kjøre igjen...!  det var så godt å kjenne det gode gamle følelsen. Det gikk unna siste gangen han var ute på banen. Han så frem til søndag.

 

 

 
   
 

Per A Jørgensen og Tom Einar er klar for 2. omg i parallellkjøring.

 
   
     
   
 

Her kjører vi frem til trening.

 
   
 

Volvoline har fått en sjekk...Alt ser veldig bra ut!

 
   
 

Fredrik tar seg en mat bit...!

 
   
 

Tom Einar tanker opp mere drivstoff..!

 
   
 

 

 
   
 

Volvoline for nye dekk...YOKOHAMA

 
   
 

Fredrik sjekker lufttrykket.

 
   
 

Terje Morstad og Tom Einar bygger om vannrørene.

 
   
 

Ny vannrør blir montert.

 
   
 

Terje justerer til vannrørene

 
   
 

 

 
   
     
   
 

(Viljar) sønn  til Terje syns Volvo er grom...!

 
   
 

 Bakstillingen blir sjekket

 
   
     
 

 

 
 

 

 
 

NM BAKKELØP 2009

20-21. Juni

1-2 NM-runde Hunderfossen Bob-banen. GRUS

22-23. August

3-4 NM-runde Varna Moss. GRUS / ASFALT

03. Oktober

5 NM runde Lillehammer ASFALT

 

 

 

Ford Sierra Cosworth RS 500

Se om dere ser så er dette min tidligere Cossi

Ny eier er Steffen Omdal

Se mer!

Kommer flere bilder fra oppussingen av  Ford Sierra Cosworth RS 500

 

 

 
     
 

 

 
 

       2003 Copyright Aaserud Racing Team